E-mail

E-mail is hét medium om snel en effectief een boodschap uit te sturen naar jouw bestaande en potentiële klanten. Dit medium zetten wij voor veel bedrijven in, omdat je snel kan schakelen en je direct resultaat kunt meten.

Voordelen:

 • Jouw boodschap direct in de mailbox van jouw ontvanger
 • Je bindt (potentiële) klanten aan jouw bedrijf
 • Direct meetbaar resultaat
 • Relatief goedkoop

Effectief en hoog ROI

E-mail marketing is een vorm van direct marketing waarbij je (potentiële) klanten een boodschap verstuurt per e-mail. Denk aan de introductie van een nieuw product of een tijdelijke korting. Niet alleen de lage kosten van e-mail marketing zijn interessant, maar e-mail heeft ook een hoog ROI (Return on Investment). Uit de laatste cijfers van van Litmus komt de ratio uit op 1:36. Dit betekent dat je 36 euro aan verdiensten terugkrijgt bij elke euro die je uitgeeft.

E-mail marketing inzetten?

Binnen 48 uur weet je al hoe wij dit kunnen doen.

  in 3 stappen naar succes

  Onze werkwijze

  01

  Kennismaking

  Tijdens het gesprek willen wij graag weten wie jij bent en wat jouw doelstellingen zijn. Wil je nieuwe inschrijvers? Of wil je meer uit je bestaande klanten halen?

  02

  Strategie

  Het verschilt per bedrijf waar de meeste winst valt te behalen. Samen met jou kijken we naar de beste e-mail strategie die voor jou het beste werkt.

  03

  Uitvoering

  Wij creëren en plannen de digitale nieuwsbrieven in om jouw doelstellingen te bereiken. En je hebt er verder geen omkijken naar.

  image
  één aanspreekpunt voor jouw marketing

  Over Sombrero Marketing

  Wij zijn een creatief en fris marketingbureau en helpen jou met de branding en zichtbaarheid van jouw bedrijf. Bij ons word je van A tot Z geholpen.