Social media

Heb jij geen tijd en inspiratie voor jouw social media kanalen? Onze social experts ontzorgen en helpen jou graag om online te groeien. Van het maken en inzetten van creatieve content tot adverteren op social media: wij doen het allemaal en zorgen ervoor dat je gezien wordt. Door onze creatieve en persoonlijke werkwijze bereik je meer potentiële klanten, zonder dat je daar zelf de tijd en energie voor nodig hebt.

Voordelen:

 • Maak gebruik van onze kennis
 • Groter bereik en meer naamsbekendheid
 • Loyalere volgers en klanten
 • Bespaart jou tijd en energie

Geen gedoe

Wij hanteren geen langdurige contracten. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je bij ons altijd zonder gedoe opzeggen. Al kunnen wij ons dat natuurlijk niet voorstellen… 😉

Jouw social media laten groeien?

Binnen 48 uur weet je al hoe wij dit kunnen doen.

  in 3 stappen naar succes

  Onze werkwijze

  01

  Kennismaking

  Wie ben jij, waar staat jouw bedrijf voor en wat wil je het liefst bereiken? Op basis hiervan creëren wij een persoonlijk groeiplan om online op te vallen.

  02

  Strategie

  De bedrijfsidentiteit en wensen worden omgezet in een duidelijke campagne­strategie. Hoe kom je in beeld bij de doelgroep? En welke kanalen gaan we inzetten om deze doelgroep te bereiken?

  03

  Uitvoering

  Wij creëren en plaatsen de creatieve berichten op jouw social media kanalen. Hiermee bereik je duizenden potentiële klanten per maand.

  image
  één aanspreekpunt voor jouw marketing

  Over Sombrero Marketing

  Wij zijn een creatief en fris marketingbureau en helpen jou met de branding en zichtbaarheid van jouw bedrijf. Bij ons word je van A tot Z geholpen.