Video marketing

Dankzij de kracht van video kun je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Je vergroot je naamsbekendheid, bereikt meer interactie en krijgt meer bezoekers naar jouw website. Onze videomaker is gespecialiseerd in productpromoties, bedrijfsvideo’s en social video. Naast de productie helpen wij jou ook graag bij de verspreiding van de content, zodat jouw bedrijf aan een breder publiek wordt laten zien.

Video werkt:

 • 86% krijgt meer traffic naar de website
 • 78% verkoopt meer dankzij video
 • 1200% meer gedeeld dan tekst en afbeeldingen

Trek de aandacht

Steeds meer bedrijven promoten hun producten en diensten met videomarketing. Dat is niet zo gek, want mensen bekijken steeds meer online video’s én het zorgt voor vertrouwen bij jouw (potentiële) klanten. Jouw product wordt tastbaarder waardoor het een grotere aantrekkingskracht op potentiële klanten krijgt. Het is de beste manier om jouw product of dienst visueel te maken.

Video inzetten voor jouw bedrijf?

Binnen 48 uur weet je al hoe wij dit kunnen doen.

  in 3 stappen naar succes

  Onze werkwijze

  01

  Kennismaking

  Wie ben jij en wat zijn jouw doelstellingen? Op basis hiervan gaan wij kijken hoe we dit het beste kunnen doorvertalen in video én welk apparatuur we hiervoor het beste kunnen inzetten.

  02

  Productie

  Onze videomaker plant één of meerdere opnamedagen in om op locatie te komen filmen. Daarna gaan wij aan de slag met de gemaakte content en tussentijds laten we de voortgang aan jou zien.

  03

  Uitvoering

  Jouw nieuwe video is klaar! Naast de productie helpen wij jou ook graag bij de verspreiding van de content, zodat jouw bedrijf aan een breder publiek wordt laten zien.

  image
  één aanspreekpunt voor jouw marketing

  Over Sombrero Marketing

  Wij zijn een creatief en fris marketingbureau en helpen jou met de branding en zichtbaarheid van jouw bedrijf. Bij ons word je van A tot Z geholpen.