Website, webshop

Samen met webdesign bureau Webreturn zijn wij gespecialiseerd in het opzetten van websites met WordPress en webwinkels met Woocommerce. Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren specialisten die altijd gaan voor het beste resultaat. Door gebruik te maken van wetenschappelijk bewezen verleidingstechnieken die leiden tot hogere conversie, worden bezoekers op de website omgezet in klanten.

Voordelen:

 • 11 jaar ervaring, portfolio van 400+ websites
 • Focus op conversie en afgestemd op jouw doelgroep
 • Snelle laadtijd
 • Optimaal zichtbaar op elk apparaat

Bij ons krijg je een prachtig design afgestemd op jouw doelgroep. Jouw productkennis in combinatie met onze marketingvisie wordt omgezet in een webshop die omzet oplevert. Wij volgen de laatste webdesign trends en ontwikkelingen op de voet, zodat jij de concurrentie altijd een stap voor blijft.

Nieuwe website of webshop?

Binnen 48 uur weet je al hoe wij dit kunnen doen.

  Voorbeelden

  Portfolio

  Weijdehoevethuis.nl
  Bekijk website

  Bodhiolivio.nl
  Bekijk website

  Bromshopheiloo.nl
  Bekijk website

  Trimlessspots.nl
  Bekijk website

  in 3 stappen naar succes

  Onze werkwijze

  01

  Kennismaking

  Tijdens het gesprek worden jouw wensen, doelstellingen en doelgroep besproken. Ook zullen wij jou om meer informatie vragen over jouw bedrijf, zodat wij ons kunnen inleven en de website hierop kunnen afstemmen.

  02

  Ontwerp

  Tijdens deze fase laten wij het ontwerp zien. Hier kun jij vervolgens feedback op geven. Wij verwerken (samen met jou) de door jouw gegeven feedback, om te zorgen dat jij een website krijgt waar jij tevreden mee bent.

  03

  Uitvoering

  Zodra wij de laatste check hebben afgerond, laten wij jou weten dat jouw website klaar is voor lancering. Op jouw aangeven moment zetten wij de kersverse website online en je bent live!

  image
  ÉÉN AANSPREEKPUNT VOOR JOUW MARKETING

  Over Sombrero Marketing

  Wij zijn een creatief en fris marketingbureau en helpen jou met de branding en zichtbaarheid van jouw bedrijf. Bij ons word je van A tot Z geholpen.