OVER ONS

Eén aanspreekpunt voor jouw marketing

Wij zijn Sombrero Marketing, een creatief en fris marketingbureau. Met een passie voor marketing en communicatie helpen wij ondernemers met de branding en zichtbaarheid van hun bedrijf. Dit doen wij met een team van enthousiaste specialisten, ieder expert op zijn of haar vakgebied. Hierdoor heb jij maar één aanspreekpunt nodig voor al jouw marketingactiviteiten.

Wij denken graag met je mee over de volledige marketing strategie, wij helpen en ontzorgen jou van A tot Z. En door onze frisse en objectieve blik zijn wij een verlengstuk van jouw bedrijf. Klinkt goed toch?

image
Wie we zijn

Bekijk onze video

Redenen om voor ons te kiezen

Voordelen bij Sombrero Marketing

Snel schakelen

Eén aanspreekpunt voor al jouw marketingactiviteiten. Dat scheelt jou een hoop tijd en energie.

Kostenefficiënt

Bij ons betaal je een vast bedrag per opdracht en hiermee heb je grip op je totale kosten.

Creatieve campagnes

Wij hebben experts op meerdere vakgebieden en werken met verschillende partners samen.

Geen langdurige contracten

Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je bij ons zonder problemen opzeggen.

Ervaringen

Wat onze klanten zeggen

Maak kennis met onze collega's

Ons team

Nick
Nick
Eigenaar & Marketeer

Nick is de oprichter van Sombrero Marketing en het eerste contactpersoon voor klanten. Met een gezonde passie voor marketing helpt hij klanten aan de meest creatieve campagnes. Hij denkt actief met je mee en heeft oog voor detail. Al zeg ik het zelf… 😉

Joep
Joep
Videomaker

Joep heeft een grote voorliefde voor video en maakt al jaren professionele filmproducties. Van aftermovies voor internationale festivals en DJ’s, tot aan productpromoties en lokale bedrijfsvideo’s. Hij vertaalt jouw ideeën en wensen naar indrukwekkende video’s.

Tim
Tim
Websites & webshops specialist

Tim heeft in 2010 het webdesign bureau Webreturn opgericht en ondersteunt ons bij alle websites en webshops. Als ervaren UX-specialist weet hij als geen ander hoe bezoekers omgezet kunnen worden tot klanten. Samen met zijn team heeft hij al meer dan 400 websites opgeleverd.

Lars
Lars
Instore specialist

Lars heeft een passie voor presentatie en ondersteunt ons bij de instore projecten. Met meer dan 25 jaar ervaring in de retailsector is hij een specialist in winkelpresentaties, displays, verpakkingen en beursstands. Hij denkt graag met je mee om ook van jouw winkel een succes te maken.

BINNEN 24 UUR NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP

Waar kunnen wij jou bij helpen?